Getuigenissen

 • Gert Verhesen

  Boekhoudkantoor Verhesen en Anthonissen

  “Ik heb ondertussen betaling al binnen gehad van de klant, amai, zeer snel !!! Ik heb vandaag een nieuw dossier doorgestuurd.”

 • danny

  Danny Lauryssens

  Danny Lauryssens NV

  “Go Solid is voor mij: onbetaald wordt betaald en mijn klant blijft klant”

 • Oktay Arslanoglu

  Technical Manager, Arez Technics

  “Ik heb jullie sowieso al een andere collega ondernemer doorgestuurd voor zijn onbetaalde facturen.”

 • Benny Janssen

  Alumeta bvba

  “Dank u wel, voor al jullie moeite... Wij waarderen dit enorm en zijn uiterst tevreden van jullie diensten!”

 • Foto-Bert Evens - getuigenis-Go Solid

  Bert Evens

  zaakvoerder Groep Arthur bvba

  “Een onbetaalde factuur waar ik gedurende maanden vruchteloos een aantal pogingen heb ondernomen om betaling te bekomen, werd twee weken na het overmaken aan Go SOLID helemaal betaald. Kostprijs voor mij: nul euro! Ik ben fan van Go Solid!”

 • Glenn Janssens

  zaakvoerder T.A.J. BVBA – Departement TRANSIUSTITIA Vlaanderen-Brussel

  “Go Solid staat voor mij gelijk aan efficiënte betalingsopvolging, snelle communicatie via een permanent beschikbare dossierbeheerder en gewaarborgde discretie met eerbiediging van de klantenrelatie. Deze pro’s op een rij hebben me overtuigd.”

 • Marc Deruyttere

  zaakvoerder Martal nv

  “Het grootste voordeel van de aanpak van Go Solid, naast het feit dat op 7 dagen tijd een oplossing werd gevonden om mijn openstaande vordering te laten betalen, is dat het zo makkelijk loopt. Ik heb er geen tijd in moeten steken. Mijn facturen doorsturen en enkele vragen beantwoorden volstond. Ik wist niet dat zoiets kon. Een aanrader voor elke ondernemer met tijd tekort!”

 • Marc Ceusters

  zaakvoerder, Boekhoudkantoor Ceusters

  “Van harte bedankt voor jullie uitermate prachtige service en dienstverlening. Ik zal zeker en vast in de toekomst nog van jullie diensten gebruik maken en zal dit ook tegen mijn collega’s vermelden!”

 • Foto-David Hennion - getuigenis-Go Solid

  David Hennion

  Credit Manager, Vinçotte

  “Go Solid behartigt sinds een jaar de invordering van onze opeisbare onbetaalde facturen, hoofdzakelijk b2b, en het positieve effect op onze cash flow positie is al duidelijk merkbaar. Het is comfortabel werken met een partij als Go Solid die zich dezelfde hoge kwaliteitseisen oplegt als wij bij Vinçotte om in elke situatie een oplossing te vinden zonder onze reputatie uit het oog te verliezen.”