Vaarwel openstaande facturen

Verstuur ons uw factuur en wij zorgen voor betaling

BE
Makkelijk, snel en kosteloos
Kosteloze inning van uw onbetaalde factuur?
Onze garantie binnen de 4 uur...
Modero Solid
Hoezo kosteloos?

Hoe werkt het?

Zo maken we het verschil

  • Geen waarborg of voorschot nodig
  • Geen risico op gerechtskosten
  • Snelle actie voor snel resultaat
  • Eenvoudige aanlevering van uw facturen
  • Gebruiksvriendelijk digitaal platform
  • Ruime aandacht voor uw klantenrelatie
  • In handen van ervaren advocaten en gerechtsdeurwaarders
  • Altijd actueel overzicht via online rapportage

Een onbetaalde factuur waar ik gedurende maanden vruchteloos een aantal pogingen heb ondernomen om betaling te bekomen, werd twee weken na het overmaken aan Go SOLID helemaal betaald. Kostprijs voor mij: nul euro! Ik ben fan van Go Solid!

Bert Evens — zaakvoerder Groep Arthur bvba
Alle getuigenissen

Recente nieuwsberichten

cashflow

In 4 stappen naar een gezonde cashflow

Een gezonde cashflow is de duurzame basis van uw onderneming. Onbetaalde facturen doen de balans tussen inkomende en uitgaande geldstromen negatief overhellen en zorgen soms voor penibele situaties. Vermijd ingrijpende problemen met de volgende tips:

onbetaalde facturen

Onbetaalde facturen: een stappenplan voor een snelle invordering

Elke onbetaalde factuur is er één te veel. Wanbetalingen brengen uw bedrijf veel schade toe, en de langetermijngevolgen zijn vaak niet te overzien. Daarom kunt u maar beter opteren voor een preventieve aanpak die de kans op betalingsonregelmatigheden tot een minimum beperkt. Een duidelijk stappenplan is daarbij onmisbaar. Ontdek onze concrete aanbevelingen.

gerechtskosten voorkomen

Gerechtskosten voorkomen bij een invordering? Zo kan het

Als ondernemer overweegt u om uw onbetaalde facturen te laten invorderen, maar dan wel zo voordelig mogelijk. Zo niet, komt het misschien tot een financiële aderlating die mogelijks leidt tot een faillissement. Wat is de beste oplossing om gerechtskosten te vermijden bij het invorderen van onbetaalde facturen?  

Optimaliseer uw werkkapitaal

Door sneller komaf te maken met openstaande facturen en onvoorziene kosten uit te sluiten, kunt u uw business nog sneller ontwikkelen. Bovendien ontloopt u het risico op een kater achteraf.

Schat uw klanten nog beter in

Het is in het belang van elke onderneming om een goed beeld te hebben van de toekomstige cashflow. Een helder inzicht in de recuperatiekans van uw openstaande vorderingen is dan ook noodzakelijk. Dankzij onze Solid-score krijgt u voor elke klant een gedetailleerd inzicht in de financiële perspectieven.

Maak onbetaald niet ongemakkelijk