Kosteloos invorderen

Go Solid is het enige online platform waarbij je geen waarborg, voorschot of kosten betaalt. Bij Go Solid ontvang je een kosteloze service én ben je automatisch verzekerd voor het risico als jouw klant niet kan betalen. 

 

Geen incasso of factoring

Wanneer je jouw onbetaalde factuur toevertrouwd aan een incassokantoor, zullen zij jou een percentage van de gerecupereerde hoofdsom aanrekenen. Je ontvangt dus niet het totaalbedrag van jouw factuur. Ook wanneer je jouw factuur doorverkoopt aan een factoringmaatschappij, ontvang je het totaalbedrag niet. Je loopt dus heel wat inkomsten mis.

Go Solid werkt anders. Wij garanderen dat je het volledige openstaande bedrag zal ontvangen én onze service is kosteloos. Met Go Solid zal je jouw klantenrelatie ook niet verliezen, want wij innen op een reputatieversterkende wijze. Bovendien recupereren we ook onbetwiste B2B-facturen die moeilijker te innen zijn.

 

Automatisch verzekerd

De Solid-score brengt de financiële draagkracht van jouw klant in kaart. Zo kunnen we de haalbaarheid van jouw vordering goed inschatten. Dankzij de betrouwbaarheid van de Solid-score kan je als ondernemer beroep doen op onze exclusieve samenwerking met D.A.S. Rechtsbijstand. Wanneer je Go Solid inschakelt, ben je dus automatisch én kosteloos verzekerd voor eventuele gerechtskosten na aanvaarding van je dossier.

Samen met onze ervaren partners, namelijk de betrokken advocaat, gerechtsdeurwaarder en rechtsbijstandsverzekeraar, staan we garant voor een professionele aanpak van jouw dossier.

 

Daarom is Go Solid hét antwoord op de IOS-procedure die het mogelijk maakt om jouw onbetaalde en onbetwiste B2B-facturen te innen zonder tussenkomst van de rechtbank.

kosteloos invorderen met de verzekering

Go Solid is...

Snel

Niet meer naar de rechtbank.

Kosteloos

Jouw risico op kosten is nul. 

Reputatieproof

Jouw klantenrelatie blijft intact. 

Makkelijk

Het kost je geen tijd. 

Slim

Ervaren deurwaarder en advocaat aan zet.

Integer

Een correcte behandeling.

Maak onbetaald niet ongemakkelijk

Bezorg ons jouw onbetaalde facturen op de manier dat het makkelijkste voor je werkt.

Via deze website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken

Aan de slag