Mijn onbetaalde facturen helemaal kosteloos geïnd: dat kan toch niet?

Jawel!

Wil je samen met Go Solid volop inzetten op een duurzame cashflowverbetering? Een sterk plan. Go Solid is namelijk een volledig kosteloze oplossing voor de inning van onbetwiste facturen in een B2B-omgeving. Inderdaad: onze aanpak brengt alleen maar geld in het laatje.

Hoezo kosteloos?

Sinds 2 juli 2016 voorziet de Belgische wet een nieuwe administratieve procedure, uniek in Europa, om onbetaalde facturen van ondernemingen in een B2B-relatie veel sneller en goedkoper te innen.

Maar helemaal kosteloos bestaat toch niet?

Go Solid kan het kostenrisico bij de inning van jouw facturen wel degelijk op voorhand uitsluiten. De kosten worden namelijk verhaald op de schuldenaar.

En zélfs als je klant op het einde van de rit niet kan betalen, krijg je geen rekening gepresenteerd. Dankzij de Solid-score kunnen we de haalbaarheid van je vordering van meet af aan goed inschatten. Daarnaast wordt je risico op gerechtskosten verzekerd door D.A.S. Rechtsbijstand, marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen. Op die manier maken wij onze kosteloos-belofte helemaal waar!

Zo eenvoudig was het nooit

Waarborg of voorschot? Niet nodig. Bezorg ons je onbetaalde factuur, en wij doen de rest. Go Solid staat in voor de betalingsopvolging van a tot z. Je kan jouw factuur via deze website versturen, of er gewoon een foto van nemen via onze app. Gemiddeld ontvang je binnen één maand tijd jouw geld.

Ook je openstaande onbetwiste facturen kosteloos laten innen? Bezorg ze ons via ons online platform!