Go Solid zegt je openstaande facturen vaarwel

| Berthe Maes

Vraag aan ondernemers wat de grootste bedreiging voor hun business is, en je zal héél vaak hetzelfde te horen krijgen: niet betaald worden voor het werk dat geleverd werd. Onbetaalde facturen zetten uw cashflow onder druk. Gelukkig is er nu een oplossing mogelijk: Go Solid.
Go Solid staat in voor de betalingsopvolging van al uw onbetwiste B2B-facturen, en dat helemaal gratis. Ontdek hoe we instaan voor een inning zonder risico op gerechtskosten.

Met Go Solid moet je je geen zorgen meer maken over wanbetalers

Go Solid: zó gaat het in zijn werk

Sinds 22 juni 2016 voorziet de Belgische wet een nieuwe administratieve procedure om onbetaalde facturen van ondernemingen in een B2B-relatie veel sneller, makkelijker en goedkoper te innen. Je moet namelijk niet meer langs de rechtbank te passeren. Het enige wat je te doen staat, is je factuur bezorgen aan Go Solid. Hoe werkt het?

  • Factuur aanleveren via website, app, e-mail, etc. – wat u zelf verkiest.
  • Je dossier wordt binnen de vier uur aanvaard en opgestart.
  • Uiterlijk binnen de vier dagen na aanvaarding gaat de deurwaarder ter plaatse om betaling te verzoeken en het dossier te bespreken.
  • In geval van volledige betaling ontvang je 100% van je factuur.

 

Openstaande facturen innen zonder risico op gerechtskosten

Je leest het goed: Go Solid zorgt voor de volledige betalingsopvolging van je onbetwiste facturen. Maar er is meer. Het kost je namelijk helemaal niks. Je kan er dus alleen maar bij winnen:

  • Je kosten zijn verzekerd: het risico op gerechtskosten is op voorhand uitgesloten. Bovendien vragen we geen waarborg of voorschot.
  • Je ontvangt gemiddeld binnen één maand tijd je geld.

Stel dat je klant toch niet kan betalen, hoe kan Go Solid dan het kostenrisico uitsluiten? Dankzij de Solid-score zijn we in staat om de haalbaarheid van je vordering van meet af aan goed in te schatten. Daarom is D.A.S. Rechtsbijstand, marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen, bereid om je risico op gerechtskosten te verzekeren.

Zeg nu zelf: je factuur aan ons bezorgen loont, en het kost je niks. Bovendien verloopt alles snel, eenvoudig en correct. Je klantenrelatie blijft intact. Wil je de proef op de som nemen? Bezorg ons je openstaande facturen en wij gaan meteen met je dossier aan de slag!