Onbetwiste schuldvordering: dit moet je weten

| Berthe Maes

Twee vergelijkbare facturen kunnen een volledig andere invorderingsprocedure met zich meebrengen. Gaat het bijvoorbeeld over een B2B-betaling of niet? Het vormt een wezenlijk verschil. Onbetwiste schuldvorderingen in een B2B-context kan je helemaal kosteloos innen.

Onbetwiste vorderingen tussen ondernemingen worden snel afgehandeld.

 

Betwiste facturen vermijden

Een belangrijke stap om de betwisting van schuldvorderingen te voorkomen, is een juist opgestelde en duidelijk leesbare factuur. Kinderspel? Het is moeilijker dan het lijkt. Bij veel ondernemingen gebeuren er geregeld misverstanden en zijn er communicatieproblemen met de klant. Ga daarom voor waterdichte facturen en laat je daarbij assisteren door jouw gerechtsdeurwaarder.

Nauwgezette opvolging

De opvolging van schuldvorderingen is een tijdrovende job. Maar het is wel essentieel. Een stipte inning van schulden leidt tot wederzijds respect en versterkt de langetermijnrelatie met jouw klanten. Kies voor een gerechtsdeurwaarder die staat voor duurzaam debiteurenbeheer en een respectvolle relatie tussen schuldenaar en schuldeiser. Modero, het nationale partnernetwerk van gerechtsdeurwaarders waarmee we samenwerken, staat hiervoor garant.

B2B-vorderingen: snelle afhandeling

Openstaande schulden tussen ondernemingen worden snel afgehandeld. Bij Go Solid innen we onbetwiste schulden volgens de administratieve procedure. De ‘inning van onbetwiste schuldvorderingen’ (‘ios’) kan zelfs zonder tussenkomst van de rechtbank. Op die manier kunnen we bij Go Solid niet alleen een bijzonder snelle en efficiënte vordering garanderen, onze formule is ook helemaal kosteloos!

Ontdek alle voordelen!


Heb je als onderneming ook B2B-vorderingen en wil je weten welke efficiëntiewinst onze oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons vrijblijvend en we maken graag tijd voor jou.