Een eigen bedrijf starten? Vind de valkuilen en de onmisbare tools

| Berthe Maes

Klaar om de wereld te veranderen en een eigen bedrijf te starten? Dan komt er een administratieve mallemolen op u af. Hoe pakt u dat aan en waarop let u het best?

bedrijf starten

Starten met uw eigen zaak

Zodra u de juiste bedrijfsvorm gekozen hebt, een geschikte naam en de juiste financiële omkadering, kunt u van start. Laat u omringen door specialisten op elk domein: een notaris zorgt voor een solide omkadering, een boekhouder volgt uw cijfers op, een sociaal secretariaat adviseert u over de financiële consequenties van uw structuur en aanwervingen.

Een gegarandeerde cashflow

Een vaak voorkomend probleem bij startende bedrijven is de tegenvallende cashflow. Het verschil tussen de uitgaande kasstroom en binnenkomende gelden kan u zuur opbreken. Zeker in de opstartfase, waarbij u heel wat grote investeringen moet doen. Met onbetaalde facturen kunt u terecht bij Go Solid. We innen grote en kleine sommen, zelfs bedragen kleiner dan 200 euro. Na een snelle beoordeling van uw B2B-factuur, zorgen we voor de verdere opvolging.

Snelle resultaten voor elke B2B-factuur

Go Solid maakt het u zo gemakkelijk mogelijk om uw facturen te innen. Met een handige app scant u een factuur in en stuurt u ze naar ons door. Uiterlijk vier werkuren later krijgt u van ons een bericht van aanvaarding. Uw onbetwiste B2B-factuur wordt via de administratieve procedure geïnd en de betaling ervan volgt gemiddeld na één maand. Zo beperken we uw cashflowprobleem en behoudt u voldoende geld om verder te groeien.

De juiste contacten via Go Solid

Ook bij problemen hebt u nood aan een betrouwbare partner als Go Solid. Door onze expertise in schuldvordering hebben we een uitgebreid netwerk uitgebouwd met lokale én internationale gerechtsdeurwaarders en advocaten. Naast de formele controle van de administratieve procedure kan het netwerk u een volledige juridische dienstverlening aanbieden.

Verzekerd tegen gerechtskosten

Dankzij de Solid-score zijn we in staat om de haalbaarheid van uw vordering van meet af aan goed in te schatten. Daarom verzekert D.A.S. Rechtsbijstand, marktleider in rechtsbijstandsverzekeringen, uw risico op kosten binnen het kader van de administratieve procedure. Bij de inning van uw onbetwiste facturen is het kostenrisico dus op voorhand uitgesloten.

Zit u met een onbetaalde factuur? Leg ze nu aan ons voor.